The Ultimate Guide To קידום אתרים
שיווק שותפים: איך להרוויח כסף בעזרת אפיליאציה (מדריך למתחילים מא' עד ת')
בין אם תרצו בכך ובין אם לא – כבר זמן מה שהרשתות החברתיות מהוות נתח משמעותי מעולם הדיגיטל. פייסבוק, אינסטגרם, טיקטוק, לינקדאין, טוויטר ועוד, הפכו לחברות קבועות אצל מיליארדי אנשים ברחבי הגלובוס.
קראו עוד על קיצור לינק שאלות ותשובות: איך ללמוד קידום אתרים בעצמך
חובה לבדוק את תיבת הדואר הנכנס שלך או את ספאם כדי לאשר את המנוי שלך.
ללא תוכן האתר שלכם לא יוכל להתקדם בגוגל. כמובן שחשוב לשלב סוגים שונים של תוכן: תמונות, סרטוני וידאו וטקסטים, אולם התוכן העיקרי שלכם באתר צריך להיות טקסט כיוון שזהו סוג התוכן העיקרי שגוגל מתבסס עליו.
אם אתר מסויים נמצא במקום הראשון לאורך זמן, כנראה שהוא עושה עבודה נכונה. על ידי הינדוס לאחור באמצעות לימוד וניתוח המתחרים שלנו, נוכל לזהות את הנקודות המשותפות לכל האתרים במקומות הראשונים ולהסיק מכך מה עלינו לעשות.
בסרטון הבא אני מדגים איך אני מבצע אופטימיזציה לאחד האתרים שלי:
הרוב המוחלט של הגולשים שלכם יגיעו לאתר דרך המכשיר הסלולרי שלהם ואתם פשוט חייבים לוודא שהם נהנים מחווית שימוש ללא דופי.
הקפידו לעצב את האתר כך שיתאים למכנה המשותף הנמוך ביותר. אל תניחו שמה שברור לכם מובן באותה מידה לגולש הממוצע באתרכם. עזרו לו להתמצא באתר, הנגישו את העמודים החשובים ביותר שלכם, תדאגו שיהיה נעים לעין (פונטים בגודל מתאים, רווח בין פסקאות, צבעים נעימים, שילוב של מדיה עשירה ועוד) והובילו אותו אל המטרה שלשמה הבאתם אותו לאתר.
בחרו בביטויים שממקמים את הגולשים שיגיעו אליכם כמה שיותר קרוב לסוף התהליך ותהנו מאחוזי המרה מעולים.
מנועי חיפוש מאפשרים לגולשים באינטרנט למצוא אתרים לפי מילות חיפוש. כל מנוע חיפוש מקבל שאילתה מסוימת ומחזיר תוצאות מסודרות לפי רלוונטיות. רוב המשתמשים במנועי חיפוש צופים רק בתוצאות המתקבלות בראש הדירוג. בדרך כלל בדף התוצאות הראשון או השני, ואינם טורחים לבדוק תוצאות המופיעות בדפים שמעבר לכך.
השמטת מילים חשובות בכתיבה; click here אם לא תופיע בדף מילה מסוימת כמעט ואין סיכוי שדף זה ידורג גבוה במנועי חיפוש אפילו אם מתאים מבחינת הנושא - בדיקת המילים שאנשים מחפשים והתאמת התוכן אליהן, גיוון בסוג המילים שנמצאות בשימוש.
הפתרון הנפוץ ביותר הוא בניית אתר רספונסיבי אשר מתאים את פריסתו בהתאם למכשיר עליו הוא מוצג.
לעיתים תתקלו בהם בשם ‘קישורים נכנסים’. מדובר על אותם אזכורים שהאתר שלכם מקבל מאתר חיצוני – ומכאן גם מגיע השם. זה אחד האספקטים החשובים באלגוריתם של גוגל, כאשר על פי רוב קיימת קורלציה בין מספר הקישורים החיצוניים של האתר לבין הדירוג בגוגל.